Да започнем работа по новия стадион. Това е последната ми кауза

...
Да започнем работа по новия стадион. Това е последната ми кауза
Коментари Харесай

Голямата победа на Гриша и Данаил Ганчеви - в името на ЦСКА!

" Да започнем работа по новия стадион. Това е последната ми идея в моя трагичен животец, който съм имал до момента. За мен особено е най-голямата идея ". Думите са на Гриша Ганчев в предаването " 120 минути ". Днес беше направена последната крачка към началото на осъществяването на тази идея. Да, ЦСКА получи позволение за реорганизация на стадион " Българска войска "! Това е новината не на годината, а на десетилетието на " алените ". Че даже и повече. Толкова е значима, че не може да се изясни с думи. Това би трябвало да се почувства. Представям си какво е в сърцата на всеки един, който обича ЦСКА. Представям си какво е в сърцата на Гриша и Данаил Ганчеви. Те съумяха! Пребориха се, колкото и да беше мъчно. Колкото и нови бели косми да се появили по главата на Гриша Ганчев, той, роденият победител, завоюва следващата значима борба за ЦСКА. След като избави клуба от изгубване, откакто откупи емблемата, откакто го върна на картата на Европа, откакто би БАТЕ, Базел, Рома и още кой ли не, откакто реализира рекордни точки от шампионата в историята на славния клуб, в този момент ЦСКА ще има нов, съвременен дом. Нов стадион, който праща клуба на напълно друго равнище. С него ще дойдат и огромните прехвърляния, триумфите, купите и купите. Неизбежно е. А този човек, дружно със сина му, това са основните виновници за положителните вести, които не галят ушите на почитателите, а точно сърцата. Защото ЦСКА се усеща само и само със сърцето. 
 Снимка 615489
Източник:

През какво ли не минаха фамилия Ганчеви, откогато са отпред на ЦСКА. Но устояха и не се предадоха. Винаги са знаели и усещали, че болшинството от публиката ги почита и е зад гърбовете им. Винаги са усещали обичта на хората към ЦСКА. Именно поради тях вършат всичко това. Сега ще бъдат вложени доста, доста милиони и в новия стадион. С тях отпред, най-успелият ни футболен клуб освен, че няма да изчезне, само че ще пребъде и ще е фактор - у нас и в Европа. Такава е ориста на ЦСКА, учреден на 05.05.1948. Отново на 05, само че 10, 2023 година, " армейците " поемат в нова посока и ще имат украшение, дом, с какъвто никой в България няма по какъв начин да се похвали. 
 Снимка 597311
Източник:

Ясно беше, че с доближаване на нещата до завършване, офанзивите ще станат от ден на ден и по-яростни. От непознати и... " свои ". Малко преди щастливия край, дребна група почитатели поискаха Ганчев да си тръгне. За благополучие, не го направи. Остана и докара борбата си до победа. И по този начин, няма място за никаква " деМикренизация ", а единствено и само за " нормализация ". ЦСКА е естествен клуб, финансово постоянен, с добър тим и тренньор, а до няколко години и с съвременен стадион. ЦСКА е почитан зад граница, ЦСКА ще бъде все по-желан кей за именити играчи от целия свят и за нови гении. Защото е марка. Беше, е и ще бъде! А към този момент ще бъде и с съвременна база, която е в основата на триумфите, идващи след нея. Бъдете сигурни, ще ги има! 
 Снимка 594667
Много може да се каже и изпише, само че има моменти, в които думите в действителност не стигат. Емоционални мигове, които карат сърцето да тупти и да текат сълзи от наслада. Така се усещат в този момент доста почитатели на ЦСКА. Най-сладко е за тези, които повярваха. Които помагаха, които обичаха същински и без изгода. Сега тези последователи заслужават положителните вести и същинското благополучие, които изпълва душите им. 

Ганчев... Ганчев заслужава една скулптура на новия стадион. В стила на съсобственика на ЦСКА Христо Стоичков ще напиша следното - скулптура, но със златни топки, и по-големички. Само с такива можеш да се бориш срещу всички и всичко в името на ЦСКА. Някои ги имат. Други в никакъв случай няма да ги имат. 

Честито, " армейци "! Честито и на Гриша Ганчев - един огромен " чорбар ", който просто не е привикнал да се предава и да напуща " тепиха " в живота. Каузата става действителност. А " животецът " никак не е " беден ", откакто си направил щастливи милиони хора... Това остава след нас - имената и положителните ни каузи. Следа за поколенията. След нас ще остане ЦСКА и новият стадион. 

Не танковете, най-добре да идват багерите... 
 Официално: ЦСКА получи позволение за реорганизация на
Официално: ЦСКА получи позволение за реорганизация на " Армията "!

Клубът може да осъществя фантазията си за нов стадион
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР